bg_fix

DAME

   

 

 

 Hardt arbeid skaper utvikling   

 

Flere etablerte spillere har forsvunnet mens nye spennende unge har kommet til. Vi har fortsatt en noen rutinerte spillere i laget som vil fungere som gode rollemodeller og veiledere for de litt yngre.

 

13. mai startet damelaget oppkjøringen til sesongen. Fire fellesøkter i uka hvor det meste av fokuset lå på styrke og utholdenhet, samt en – to egentreninger i tillegg.

ÅHK jentene skal ha mye skryt for en god og positivt oppkjøringsperiode. Intervaller i Fagerlia, 3000 meter på Aksla og flere økter på Ålesund bryteklubb, er noen av tingene de har vært igjennom.

 

Min viktigste oppgave i år som trener for damelaget er å være en bidragsyter i arbeidet med å bygge en god treningskultur, blant damespillerne men også blant de mange unge håpefulle yngre spillerne i Ålesund og omegn.

 

En slik jobb tar tid, men vi er i gang.

Damelaget har i år fokus å utvikle enkeltspillere og laget som helhet gjennom gode treninger med høy intensitet og kvalitet.

Resultatmessig vil det i løpet av en lang sesong svinge, noe annet ville vært helt unaturlig. Men med strukturert treningsarbeid over tid, vil vi utvikle oss, da vil også resultatene komme som en konsekvens av dette.

 

Vi har troen på at vi har begynt på en spennende vei for laget og klubben. Vi har ikke hastverk, men skynder oss langsomt J

 

Håndball er gøy. Det er jo derfor vi holder på med det. Spilleglede samt godt humør er også viktige faktorer for oss i sesongen som kommer.

 

Vi gleder oss til en ny håndballsesong, håper vi ser nettopp deg på kamp i Fagerlihallen.

 

Håndballhilsen fra Lars Johansen, dametrener, ÅHK 

 

Foto: Mindor Langdal 

 

 

 

 

       

  • x
Utviklet av Cateno AS